update 1 oktober

Het eerste blok is vrijwel gereed, met het tweede blok is men over de helft en de steigers staan al voor een gedeelte bij het derde blok.

img_2972

img_2966

Vorige week zijn in het eerste blok de nieuw geplaatste achterdeuren afgeschilderd en afgelopen week zijn de bedieningsstangen van de ventilatieroosters geplaatst, dit levert ook problemen op wanneer u rolgordijnen gebruikt of valgordijnen, dan kunt u deze niet gebruiken en worden ze na overleg met u niet geplaatst en moet u ze bewaren voor de nieuwe bewoners als u verhuist. Tevens zijn als proef 2 nieuwe dakdoorvoeren van de rioolontluchting geplaatst, er waren diverse uitvoeringen geplaatst en daardoor mogelijk ook lekkages, nu zijn er identieke dakdoorvoeren geplaatst.

 

 

 

img_2971

Heel langzaam begint iedereen zijn draai te vinden loopt (bijna) alles op schema.
Bij blok 3 is een gedeelte van de steigers geplaatst omdat deze in de achtertuinen komen levert dit wat kleine probleempjes op, ook voor die huurders die achter met of zonder aanvraag (ZAV) een overkapping hebben geplaatst, overleg met de opzichter is dan noodzakelijk als u de kozijnen geschilderd wilt hebben en straks de nieuwe ramen geplaatst moeten worden.
Mogelijk dat ze via uw woning en slaapkamer zullen moeten schilderen?