ervaring week 2 Klaproosmeen

Ja, de 2e week zit er op en in deze week zijn er een aantal woningen afgeschilderd, minus de nieuwe achterdeur die deze week bij een aantal woningen geplaatst zijn.
In deze eerste weken komen altijd wat organisatorische puntjes naar voren die opgelost worden/zijn zodat het de verdere weken ongetwijfeld beter zullen gaan.
Verder is iedereen bezig om het onderhoudstreintje in beweging te houden ook wat achterlopende zaken bij te werken.
Verder zijn nieuwe tochtstrippen aangebracht en zijn er uitgestelde werkzaamheden uitgevoerd zoals het inkorten van deuren.
De komende week de achterdeuren schilderen in ons blok en wat puntjes bijwerken.
Er is ondertussen een gedeelte van de steiger verplaatst naar blok 2 zodat men daar aan het bovenste gedeelte verder kan gaan.

Ook is er op verzoek van een huurder aan een woning in de Pijlkruidmeen begonnen met de onderhoudswerkzaamheden.
Mensen lees het toegestuurde informatieboekje en denk er vooral aan dat er ook punten voor uw veiligheid instaan.
Na het aanbrengen van de vloerisolatie is het gaat naar de kruipruimten met een piepschuimplaatje afgesloten omdat u de kruipruimte 14 dagen na het aanbrengen niet mag betreden. Het zijn richtlijnen zodat het risico van verwaarloosbaar naar nul wordt teruggebracht!
inkijk naar de kruipruimte, voor de eerste gebruiker om het open te makenNa deze perioden kunt u met een zaag of broodmes het plaatje en restant er uit zagen/snijden.

Mijn woning is bijna gedaan, mijn verzoek aan u is om uw bevindingen einde van een week naar mij te mailen( klachten kunt u bij de opzichter bespreken) dan probeer ik de overige huurders een beetje op de hoogte te houden wat er gaande is.
Mocht u de facebookpagina nog niet geliked/leukgevonden hebben dan kunt u het alsnog doen, ook hier proberen we u op de hoogte te houden.